Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämnad

Sorg och förtvivlan byttes mot sorg och tomhet
salta uppgivna skrik byttes mot salta åar
Allting blev saknad och tomhet
Stenen i bröstet växte sig stark och ögonen blev trötta på att gråta




Fri vers av marylin
Läst 423 gånger
Publicerad 2005-01-03 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marylin