Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite funderingar om vad som egentligen är...


Vad Är?

Det är konstigt hur allt som inte är
kan bli så påtagligt

man kan
höra tystnaden
känna ensamheten
se tomheten
lukta på mörkret

avsaknaden av något är ett mysterium
allt som inte är, uppfattas i allra högsta grad.




Fri vers av marylin
Läst 397 gånger
Publicerad 2005-01-30 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marylin