Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hoppas att man kan både ha kakan och äta den eller deladen i två i alla fall?


Passa platsen?

Alla har en plats
Jag hade en hos dej
Jag kanske fortfarande har en,
jag vet inte riktigt

Men det viktiga är inte att jag är där,
på min plats
utan att ingen är där istället för mig,
att ingen har tagit min plats
Jag vill ha den
även om jag inte vill vara där

Jag vet att man inte kan passa en plats
men kan du inte göra ett undantag för mej?




Fri vers av marylin
Läst 437 gånger
Publicerad 2005-02-03 23:07



Bookmark and Share


  Kramiz
beskrivet men tänkte på att du blandar mig och mej
2005-02-04

  Hans w-art Westlund VIP
...även om jag inte vill vara där" du beskrev just tårtdilemmat. att både ha och äta kakan men omvandlade det till att handla om något helt annat. det är snyggt! och den meningen jag citerade beskriver alla mina missly (ja nästan alla) ckade förhållanden. tack.
2005-02-03
  > Nästa text
< Föregående

marylin