Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara mitt

Du
Du får inte titta på mej så där
det gör för ont
för ont
så ont att jag skriker
skriker högt så ingen hör
ingen hör, för ingen kan ju hjälpa mej
om dom kunde så visst skulle de
men de kan inte
kan inte
det här är mitt
bara mitt
hur kan jag bära något
när jag inte ens kan bära mej själv
mej själv utan dej
utan dej faller jag
utan dej




Fri vers av marylin
Läst 442 gånger
Publicerad 2005-01-27 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marylin