Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sällsam...

sällsamt långsam
vit och dimmigt blek
kan man se saker som inte finns?
de är verkligen verkligt overkliga.




Fri vers av marylin
Läst 385 gånger
Publicerad 2004-12-10 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marylin