Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har ju redan bestämt oss

Allt jag vill är att sätta klorna i dej
suga ut allt som finns kvar
dra dig så nära att vi blir ett

Jag vet att du också vill
jag kan höra det i dina andetag
jag kan känna det i luften

men det går inte
du vet det
jag vet det

Omöjligt, du har ju redan bestämt oss...




Fri vers av marylin
Läst 395 gånger
Publicerad 2005-02-05 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marylin