Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fest

Vad vill du ha? Vad vill jag ha? Vad vill vi alla ha?
Alla vill vi ha samma sak var det nån som sa.

Någon som bryr sig, någon som älskar just dej,
men vad gör vi då för att fånga denna kille eller tjej?

Super, sviker, ljuger,
knullar och suger

Suger ut livet ur
oss själva och andra som haft otur

Det är oss själva vi skadar mest.
Livet kan va krångligt på en fest.







Fri vers av marylin
Läst 477 gånger
Publicerad 2004-12-04 01:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marylin