Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

 

 

Du är ett gift

jag inte kan Leva

med

 

Du är en drog

jag inte kan leva

utan

 

känslorna bryter isär

drar mitt hjärta i två




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 161 gånger
Publicerad 2006-09-19 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*