Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min gravkammare

 

 

Min gravkammare

badar i mörkret

från de svarta kläder

jag alltid bär

i taggtrådshängare hänger de uppe

i vita krokar

och jag står bredvid

i en mörknad skugga

 

mitt vita ansikte

viskar hemligheter

om de nära

oavslöjade sanningar

trippar ljudlöst i rummet

 

och jag lägger mig

i min kista

och somnar lugnt

 

sjunker genom sängen

och vaknar med tårleende

när jag slår upp ögonen nästa morgon

 

det var skönt att vara död

om så bara för en natt

 

i mina drömmar




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 191 gånger
Publicerad 2006-09-19 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*