Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina gifter

 

 

Ditt gift rinner i mina ådror

dina barn springer genom min livmoder

ofruktbara

 

Ditt hjärta slår ut mitt

dina läppar förträter mina

jag ville vara din

nu undrar jag

om du verkligen passade

i rollen som min

 

Dina gifter

pyser i min kropp

renar mig från

allt

som är jag

 

Dina gifter förgör mig

och jag

kan inte älska dig

 

längre




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 154 gånger
Publicerad 2006-09-19 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*