Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3 noll noll noll katter

 

 

Tretusen katter

leker med mitt hjärta

river och sliter

drar och biter

men inte ens det

 

kan mäta upp

smärta jag kände

när du lämnade den du var

och mig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 161 gånger
Publicerad 2006-09-19 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*