Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina kemikala tårar

 

 

Du följer mina

kemikala tårar

nerför kinderna

bränmärkta måltavlor

för ditt nöje

du älskar att se mig lida

 

det är därför vi alltid träffas

för att du ska kunna gå över nöjd

vid min sida

 

Mina kemikala tårar

du älskar att se på när mina ögon sårats

Mina tårar rinner

trots att din vår vårar

ett

hundra

år

 

Mina kemikala tårar

är ett upptåg av dig

du din underliga

vetenskapsmansfan

du uppfann

mitt lidande

och du

 

 

älskar det




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 146 gånger
Publicerad 2006-09-19 18:22



Bookmark and Share


    efflux
Bra ordval: kemikala tårar. Som syra tänker jag mig. Usch! Känner igen den där sadismen.
2006-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*