Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ehh.. kommentarer tack ;o


Hej Gud

Hej gud.
Hör du mig nu?
När jag står här uppe.
Ja, jag står på taket nu gud.
Nu är jag ju nära himlen.
och om jag sträcker på mig,
så kan jag nästan plocka ner stjärnorna.




Fri vers av brainwashed
Läst 351 gånger
Publicerad 2006-09-19 19:17



Bookmark and Share


  Jag_är_GUD(SKAPAREN)
Rör inte stjärnorna för FAN!

Det är guds vilja,




Halleeeeelija mitt barn.
2010-02-03

  millie
bra :)
2007-07-01

    Camillaa
bra,bra :)
du fick mig att le :)
/ C *
2006-10-28

    inmeddiginålsögatkamel
Aj lajk;)
2006-09-19
  > Nästa text
< Föregående

brainwashed
brainwashed