Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färgval


Det mörker som ruvar bakom ljuset
kan endas släckas av den som välkomnade
det som det vore en självklar gäst
och sedan vandrade handihand med dess skugga
som om det vore en vän.


Kulörerna vägs på gryningljusets våg

i går granitgrå

i morgon klorofyllgrön

Var individ sin egen
kung, drottning eller bonde,
balanserande mellan rutorna
livets shackbräde.




















Fri vers av _Mian_
Läst 244 gånger
Publicerad 2004-11-19 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_