Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Strofen \"Make my heart a better place\" är tagen från \"All I Need\" av Within Temptation. Det är en av världens bästa låtar, enligt mig och just citatet \"Make my heart a better place\" har betytt mycket för mig.


Make my heart a better place

Make my heart a better place
Make me smile again
Take away all my tears
Save me from this hell

You are the last thing I\'ll lose
You are now alone in my heart
But there are still time

My love for you
The tears I cry
Please show me what you feel
My heart is weak, I gave most of it to you

You are the angel
My life is the helll
Please free me from my soul

Don\'t cry if I die
I\'ve lived this long thanks to you
You don\'t need to love me

I just asked you to make my heart a better place...






Fri vers av Islandir
Läst 529 gånger
Publicerad 2006-09-19 20:21



Bookmark and Share


  törne
Don\'t cry if I die...
låter vackert, och enligt mig den bästa delen i hela dikten♥
2007-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Islandir
Islandir