Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ändå lämnar ni mig

 

 

Har förlorat enstöringen

i mig

 

nu klarar jag inte av

att vara ensam

längre

 

men ändå lämnar ni mig

ensam kvar i helvetet

av det förflutna

ligger jag 

sluten i lådan

om inte med er så

låt lås och bom gå igen

och lämna mig där

tills jag klarar mig

 

på egen hand




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 150 gånger
Publicerad 2006-09-19 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*