Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla kom hem igen:\'(

 

 

Kom hem igen

morfar lille

du hör hemma här

strunta i himlen

och kom hem till oss igen

 

jag lovar att prata mer

den här gången

jag lovar att lyssna till dina mumlande ord

till dina minnen om flottan och kriget

om din mor, hur god hon var mot dig

 

Det finns så mycket

jag önskar att jag gjort

när du levde

men du lämnade perrongen så tidigt

och jag hann inte ens säga

 

hejdå




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 209 gånger
Publicerad 2006-09-19 21:03



Bookmark and Share


  hanziz
sorglig blir alldeles tårögd
fint skrivet!!! tack
2006-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*