Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan skottåren

 

 

Mina dagar är

räknade efter åren jag lever

en dag

är ett år för mig

lika förlorat

 

Mina dagar

är slitna kalender nummer

lappar svävande i vinden

 

Åren jag lever

existrerar endast varje

skottår

tiden mellan dem

 

 

finns jag inte




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 139 gånger
Publicerad 2006-09-19 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*