Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Många namn

 

 

Jag bär många namn

 

psyko

hora

patetisk

cancerpatient

(kallas det för min rökning)

 

din lata fan

duförstörallt

 

 

ja namnen är många

men du kan kalla mig

 

Jenny




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 198 gånger
Publicerad 2006-09-19 21:49



Bookmark and Share


  W.Riter
Vi kallar dig Jenny. Kram!
2006-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*