Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord som passar

 

 

Inskränkt i det förflutna

sitter jag här berusad på livet

all rökeld som låter

svavelstickorna falla

ner över mig

förgiftar mina tankar

 

svarta och knotiga

som de är

knådar jag fram meningar och ord

som passar

 

utan att skrämma dig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 185 gånger
Publicerad 2006-09-19 21:53



Bookmark and Share


  Prometeus
Mkt bra!
Du får till det bättre här än i många av dina andra alster.
Mkt mer kryptiskt och mysigt.
2006-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*