Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hysteriska viskningar

 

 

Svarta bäckar porlar

hysteriska viskningar

mellan trädens kala grenar

marken ligger öde

orden som sträcker sig likt en rem

genom natten

väcker inte ens den döde

 

mina rop

lyssnar ingen till




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 230 gånger
Publicerad 2006-09-19 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*