Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...kaviar och aftonbladet...


liten hjärna
hindrar inte stor mun
från att prata en massa strunt

hon stod bakom den aldrig tysta och väldigt enerverande människan i kön vid mataffären när tankarna kom och la sig som en stor dos lindrande salva över hennes tidigare irritation

fröken mörk log




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 381 gånger
Publicerad 2007-05-31 06:14



Bookmark and Share


    Erika H
härlig betraktelse
hög igenkänningsfaktor
myser och läser
2007-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP