Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvåsamhet

Det är inte lika tomt i sängen nu,
även om kudden är kall.
Den var ännu kallare när du låg där.

Det är inte lika ensamt längre,
även om stolen jag stirrar på är tom.
Tystnaden märktes mer när du satt där.




Fri vers av Masken
Läst 523 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-09-19 22:49



Bookmark and Share


  LassO
Känns igen.
2008-02-18

  Yvonne
Bra skrivet. Att vara ensam i tvåsamhet är mycket mer ensamt än att vara ensam som ensamstående. Den här dikten slog an en sträng i mitt hjärta.
2007-09-16

    ej medlem längre
ååh, jag vill bara.. sätta mej ner och gråta när jag läser denna.
så otroligt fint! bra skrivit! /e
2007-09-12

    wilja
Väldigt bra.
Man kan inte vara ensammast själv.
2006-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Masken
Masken