Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidevarv

 

 

Tidsbegreppen

klämmer fast mina armar

mellan minut och sekundvisaren

tvingar mig att följa med

när jag helst av allt bara vill

stanna tiden

vrida tillbaka dess händer

till en tid då allt

var så mycket

 

enklare




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 155 gånger
Publicerad 2006-09-19 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*