Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Patriot

 

 

Du ödesbestämda patriot

ditt land tjänar du väl

du älskar det

 

du sa att du även älskade mig

men du kämpade aldrig

 

för oss




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-19 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*