Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oskyldiga och blå

 

 

Dina ögon

stora och blå

så vackra

och oskyldiga

men du kunde

 

du kunde krossa mitt hjärta

ändå

 

Det trodde jag aldrig

om dig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 196 gånger
Publicerad 2006-09-19 23:30



Bookmark and Share


  Jer
Tur för dej då Steve.
Men det är inte blåa
ögonen som krossar...
utan de brustna löften.

Från en som vet;
Behind Blue Eyes.
2006-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*