Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är det ok att lägga av

det är nåt som känns fel

vad kan jag jag inte svara på
måste jag det?

räcker det inte med att det
liksom pirrar
eller bubblar

på ett konstigt sätt

som att något vill ut
bort

som att något vill sluta höra efter
och sluta le
utan innebörd

något vill sluta hålla med

idiotin
och undersåtarna

men dom finns överallt




Fri vers av annikan
Läst 265 gånger
Publicerad 2006-09-19 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annikan