Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skvallrande lögnare

 

 

 

Fan ta dig!

Hur kunde göra så mot mig

om du berättade en hemlighet för mig

skulle jag aldrig avslöja den

varför kunde du bara inte låta mig ta dem

 

Du ska vet att

jag hatar dig för det här!




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 169 gånger
Publicerad 2006-09-20 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*