Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi

mtv står på och min bakgrund får ett soundtack
det är mörkt ute
fortfarande
men det är nästan morgon nu

jag tror jag är vaken men drömmer om dig ändå
fast jag vet inte riktigt

du förekommer
överallt

och med eller utan verklighet
gör du det så svårt att sluta minnas
du är det hela
allt

för mig är du allt

när mitt soundtrack berättar om kärlek
och om sanning
så är det bara du som finns

det är bara vi och nu och är lika med sant




Fri vers av annikan
Läst 212 gånger
Publicerad 2006-09-20 00:21



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
gillar igenkänningssymboliken du diskret inflikar som undermedvetet gör att läsaren sätter sig in i dikten.. snyggt
2006-09-22
  > Nästa text
< Föregående

annikan