Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fortsätter

 

 

Jag fortsätter att glömma

 

 

att du glömt mig

 

glömmer alltid att glömma dig

det är min förbannelse

att alltid glömma att ingen

minns mig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 192 gånger
Publicerad 2006-09-20 00:23



Bookmark and Share


  Jewel_x
Oerhört sorglig, griper verkligen tag i en. Riktigt bra formulerat, för det är ju precis såhär det kan vara.... sorgligt nog.
Bra!
2006-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*