Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och du är borta

 

 

Jag blundar

och där är du

framför mig i ljuset

jag ser på dig

och du ler

som om allt är okej

igen

 

Men när jag öppnar ögonen

är du borta

 

då förstår jag

att den här gången

är du borta

 

för alltid

 

 

och jag gråter

 

jag har förlorat dig

Igen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 250 gånger
Publicerad 2006-09-20 01:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*