Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett ett


Du slog mig i schack
Och jag slog dig på käften

Oavgjort alltså




Bunden vers (Haiku) av Martin (www.poesisidan.se)
Läst 435 gånger
Publicerad 2006-09-20 09:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
nu har jag läst en del som du skrivit här.

måste säga att du skriver med en träffsäkerhet
som det är få förunnat att besitta.

heja heja! :)
2006-09-28

  KonstigaKatter
Både roligt skrivet och träffande! Få ord som skapar bilden.
2006-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Martin (www.poesisidan.se)