Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men du fann dem innan

 

 

Du sa att du skulle fånga mig

när jag föll

jag skulle hålla om dig

när du grät

över din rädsla för mig

att dödsvarningen skulle

bli sann

men du fann tabletterna

innan jag hann

 

ta mitt liv

 

så nu undrar jag nedbruten

om jag verkligen skall behöva leva

för alltid




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 160 gånger
Publicerad 2006-09-20 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*