Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självmordsbenägen blondin

 

 

Mina blå ögon vittnar om

tidlös plågsamhet

i själen

munnen rör sig som i trans

upprepar mitt mantra

 

Självmordsbenägen blondin

 

så kallar de mig nu

 

och jag nickar med

om det inte vore för dem

så hade jag ju just tagit mitt liv

 

 

 




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 157 gånger
Publicerad 2006-09-20 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*