Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är så glad för din skull

 

 

Livet jag önskade mig

lever du

nu

 

och

 

Jag Är SÅ Glad För Din Skull!




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 130 gånger
Publicerad 2006-09-20 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*