Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alice i helveteslandet

 

 

Alice i underlandet

hon faller faller

faller neråt

i mörka hål

med talande kaniner

där finns inga blondiner

förutom henne själv

 

Så var hamnade hon?

 

jo i underjorden

helvetet

men hon vaknar glad för det

om jag fallit bildligt som henne

då hade jag skrikit och gråtit

 

kanske är hon modigare än jag

 

eller okänsligare




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 238 gånger
Publicerad 2006-09-20 11:26



Bookmark and Share


  blåljus
mm... man känner sig lika ömtålig som porslin... på gränsen till att gå i ännu fler bitar vilken sekund som helst.. det kanske inte var så du kände när du skrev den.. men det var så jag kände när jag läste den... är förmodligen ovanligt jävla destruktiv... så kan inte hjälpa att jag tyckte det var skönt.
2006-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*