Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstnärer dricker sig fulla i mig

 

 

Målningar

spattserar på krokiga rader

inuti mitt huvud

eldröda

svarta och grå

 

självporträtterna

flödar där inuti

 

föreställer alldeles fel supergirl

men sanningen är

att konstnärerna där i

är fulla

ser inte trasväggarna

vilka omringar dem

 

de dricker sig fulla

på mina tårar

 

vem kommer att rädda mig

från självdestruktionen

 

och dig

 

om mina konstnärer är fulla

på självlögner

de tror att allt är okej




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 231 gånger
Publicerad 2006-09-20 11:45



Bookmark and Share


  Jer
Tur att du väljer
att gå din egen väg.

Fortsätt! Som vi njuter!
2006-09-20

  Neal
Bra skrivet !
2006-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*