Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Actionfalls

 

 

Ishackor faller från taket

vi springer

med skratt i ögonen

du ler och tar tag om min hand

vi ler

eld sprutar ur gömda hål

i marken

vi korsar dem alla

höger, vänster

vänster, höger

Höger!

 

maratonman

höjdhopp över

berg

tar sats och flyger

 

nu längdhopp över

helvetet

vi klarade det

 

och skrattar andfådda

 

Wow!




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 262 gånger
Publicerad 2006-09-20 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*