Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt sällskap

 

 

Mannen i svarta kläder

tycker om mitt sällskap

han står alltid här bredvid mig

vad skulle jag göra utan dig

tänker jag och ler

han ler tillbaka under den svarta huvan

 

jag tar hans hand i min

han rycker inte bort den som du

 

Du liebärande man

det jag och du nu

 

 

säger jag och går med honom

 

mot ljuset




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 143 gånger
Publicerad 2006-09-20 12:48



Bookmark and Share


  Jer
Denna dröm kommer jag inte
försöka tolka. Men jag lämnades
inte oberörd; tankarna går än.

Bra skriven.
2006-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*