Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosenblad

 

 

Låt mig få vila i din famn

 

klädd i rosenblad

 

du är saknad




Bunden vers (Haiku) av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 187 gånger
Publicerad 2006-09-20 12:54



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Den här var fin!
2006-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*