Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt

 

 

Låt timmarna vara förståliga

 

låt livets mening vara tydlig

 

utan att göra oss  för klarsynta




Bunden vers (Haiku) av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 190 gånger
Publicerad 2006-09-20 12:57



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Mm man vill veta, men ändå få drömma...att allt är för evigt, att allt är möjligt liksom.
Fint, klokt i sin korthet.
Rader/ord som verkligen känns.
2006-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*