Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt är fel!

 

 

Ingenting går rätt

längre

klockan tickar fortare än den borde

du vänder ryggen åt mig

och försvinner inom en sekund

folk börjar prata som om att

jorden inte alls är rund!

 

Stannar till en stund

men allt springer vidare

mina drömmar

går i kras fortare än vanligt

 

medan

plan störtar i vatten

fallna från sin höjd

båtar lär sig flyga

över vattenytan

och jag dör

 

saktare

 

än jag borde




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 189 gånger
Publicerad 2006-09-20 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*