Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att bli trampad på

 

 

Då dog jag under dig

när du sa att du var måste gå

och trampade över mig

 

Trampdynspistol

skottet de gick av i en knall

sköt ett hål i min oförsäkrade själ

 

för den smärtan

får jag ingen ersättning

så jag sänder min själ

 

på rengörning




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 162 gånger
Publicerad 2006-09-20 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*