Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självmordsbombare

 

 

Är så trött på att sakna någon

som aldrig existerat

så trött på att hela tiden önska

att du vore här

och höll om mig

 

men hjärtat går inte att

stänga av

 

är så trött på vanmakten

att aldrig kunna bestämma

över mig själv

 

kortslutningen

jag försökt bygga upp i hjärteväggen

vaktas för starkt av Guds soldater

de förhindrar mitt slut

 

på lidandet




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 119 gånger
Publicerad 2006-09-20 14:12



Bookmark and Share


  blåljus
känner likadant.... blir tårögd
2006-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*