Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland glömmer jag

 

 

Din arm var min kudde

längs de stumma dagarna

saknar jag den

så oerhört

att jag ibland glömmer

att jag aldrig varit dig

 

så nära




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 158 gånger
Publicerad 2006-09-20 14:14



Bookmark and Share


    Mirs
Bara så du vet, jag älskar att läsa det du skriver och den här var bra, insiktsfull, ett erkännande till dig själv. Minns, att värmen är utbytbar och närhetskänslan kan man få på köpet!!
2006-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*