Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De säger att vintern är över

 

 

Dom säger att det är sommar

men jag känner regnets kyla breda sig över mig

de säger att vintern är över

sedan länge

men den måste ha fastnat

i ben och märg på mig

för jag känner den fortfarande




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 173 gånger
Publicerad 2006-09-20 14:53



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
det här smakar båd sött och salt
den här texten har nästan allt
här kan jag tänka mig att leka
med tom, med eva och viveka
2006-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*