Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansande i regnet

 

 

Med jazziga steg

dansar han nerför den regnblöta gatan

med paraplyet svängande

svingar han sig kostymklädd runt

lyktstolparna

 

I\'m singing in the rain

 

trallar han

 

Skrattande konstaterar jag att jag

aldrig någonsin sett någon

Så lycklig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 179 gånger
Publicerad 2006-09-20 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*