Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill i en värld

 

 

Jag vill leva

skjuta mig ut ur den gråskrapade kanonen

och falla där jag faller

 

I en värld med mygg svärmande vid varför hörn

där man till och med i stan kan du bli överfallen av en vildbjörn

 

Jag vill springa genom mörkret

tills ljuset når mig

vi möter varandra

där på landsvägen

 

kom så springer vi tillsammans

strör forntida tankar

runt oss

 

alla freakshows och charader

lämnar vi kvar på vägen

 

kom

så springer vi ut ur skogens mörker

 

för att leva




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 165 gånger
Publicerad 2006-09-20 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*