Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter förslag av Bostik delade jag upp dikten i två olika, behöll första strofet medan de andra styckena blev till dikten "Så ensamt"


Det börjar bli kallt här inne i själen

 

 

Kommer knappt ihåg

dagarna innan

att hålla dig nöjd

blev ett jobb




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 260 gånger
Publicerad 2006-09-20 18:33



Bookmark and Share


    Bostik
Den första strofen känner jag mig så väl igen i - jag, och kanske du också dikten av dömma, är så lagd att jag gör alla förhållanden (kärleksförhållanden i synnerhet) till ett jobb, där jag ser till att hela tiden tillfredsställa. Det är sorgligt hur självutplånande man faktiskt kan bli, inte av kärlek men av rutin.
Anywho, jag gillar framförallt den första strofen, men sen tycker jag att du spär ut motivet i för många och långa strofer. Ditt språk och uttryck är bra genom hela dikten, men för min del så behöver du inte säga mycket mer än det där första. Resten är överflödigt.
Det är upp till dig, det kan ju helt enkelt vara så att det bara var första strofen jag kunde relatera till.
Brabra.
2006-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*