Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För ett ögonblick där, kunde alla förändras till det bättre

 

 

För en minut där

i himlen

kan alla vinna

men stjärorna faller

och lämnar oss alla i mörker

barn skriker

kramar om sina nallar

gråter i sina mödrars

nu otrygga famnar

 

För en sekund där

kunde jag känna

något mer

än

 

smärta

och

hopplöshet

 

men den sekunden

 

är borta nu




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 207 gånger
Publicerad 2006-09-20 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*